* Teža izračunana na podlagi: velikost okvirja 40,5 cm x 40,5, višina hrbta 30,5 cm, 4-palčna sprednja kolesa, odprt podnožnik in standardno oblazinjenje. Odstranjena zadnja kolesa in stranski ščitniki.

Invalidski voziček Tsunami je elegantnega videza, z lahkim in trdnim okvirjem, ki omogoča odzivno vožnjo. Lahka in 20% trša konstrukcija, s težo 5,80 kg, pomeni da je Tsunami velik konkurent ostalim invalidskim vozičkom na trgu. S tem modelom invalidskega vozička vam ni potrebno žrtvovati kakovosti, oblike vozička ali možnosti nastavljanja, da bi dobili odličen izdelek po dostopni ceni.

 

7000 1 3/8 “aluminijaste cevi

Konstrukcija okvirjev invalidskih vozičkov Ki Mobility ni podobna ničemer, kar ste kdaj videli ali občutili. Okvir je 20% trši in močnejši od ostalih invalidskih vozičkov s togim aluminijastim okvirjem. Lahke vendar izjemno trdne cevi serije 7000 1 3/8″ so idealna kombinacija blaženja vibracij in togosti.

Težišče

Preprost a iznajdljiv sistem ohranja zunanjo stran okvirja brez odvečnih elementov, hkrati pa zagotavlja neskončno prilagodljivost. Ta prilagodljivost vam omogoča, da nastavite težišče, ne da bi vas skrbelo, ali bo nova nastavitev motila delovanje ostalih komponent na invalidskem vozičku. Udobje je postalo lažje.

 

Maxx Performance platišče

Maxx Performance je serijsko platišče, ki ponuja zmogljivost in slog brez visoke cene. Odlikuje ga osemnajst radialnih naper in pesto z visokim robom, kar daje platišču večjo togost za bolj odzivno in bolj učinkovito vožnjo. Povečana stopnja odzivnosti v kombinaciji z lahkim dizajnom daje uporabniku največ od vsakega potiska. Platišče je izdelano iz aluminija serije 6061, radialno razporejenimi jeklenimi naperami in črnim zaključkom. To daje platišču videz in občutek, ki je vse prej kot standarden.