* Teža izračunana na podlagi: velikost okvirja 40,5 cm x 40,5, višina hrbta 30,5 cm, 4-palčna sprednja kolesa, odprt podnožnik in standardno oblazinjenje. Odstranjena zadnja kolesa in stranski ščitniki.

Izkušnja z vozičkom Rogue vas seznani z najsodobnejšo obliko, ki omogoča najvišjo stopnjo odzivnosti in togosti, kot ste jo kdaj koli čutili. Prepričala vas bo raven odzivnosti in natančnosti vodenja, ki jo čutite z vsakim zavojem, z vsakim potiskom. Kakovostna gradnja in končna prilagoditev zagotavljata, da ustreza potrebam in ambicijam osebe, ki jo uporablja.

 

Zelo odzivna vožnja

Strateška zasnova, s 1 3/8” cevmi  7000 serije aluminija, naredi Rogue lažji, močnejši in trši … kar ima za posledico najbolj odziven, togi in ultra lahki okvir. 

 

Izjemno lahek

Izjemno lahek, s transportno težo 4,81 kg, je Rogue visoko zmogljiv invalidski voziček s togim okvirjem, ki prihrani vašo energijo. Prepričala vas bo stopnja odzivnosti in natančnosti. Invalidski voziček Rogue boste z  minimalnimi napori premikali skozi vsak ovinek in čez vsako ulico.

 

Ergonomski mehanizem za zlaganje

Ergonomsko zaklepanje naslonjala je mogoče aktivirati z eno roko in vam omogoča, da ob preklopu naslonjala ni potrebno odstraniti stranske ščitnike, kar olajša prenose kot kdaj koli prej! Preprosta, moderna oblika edina omogoča položaj, ki odpira kot hrbtnega naslona za 6 stopinj. To omogoča razbremenitev, lažje oblačenje in presedanje. 

 

Maxx Performance platišče

Maxx Performance je serijsko platišče, ki ponuja zmogljivost in slog brez visoke cene. Odlikuje ga osemnajst radialnih naper in pesto z visokim robom, kar daje platišču večjo togost za bolj odzivno in bolj učinkovito vožnjo. Povečana stopnja odzivnosti v kombinaciji z lahkim dizajnom daje uporabniku največ od vsakega potiska. Platišče je izdelano iz aluminija serije 6061, radialno razporejenimi jeklenimi naperami in črnim zaključkom. To daje platišču videz in občutek, ki je vse prej kot standarden.