* Teža izračunana na podlagi: velikost okvirja 40,5 cm x 40,5 cm višina hrbta 30,5 cm, 4-palčna sprednja kolesa, odprt podnožnik in standardno oblazinjenje. Odstranjena zadnja kolesa in stranski ščitniki.

Izkušnja Rogue2 vas seznani z najsodobnejšo oblikovno inovacijo, ki omogoča najvišjo stopnjo odzivnosti in togosti. Prevzela vas bo stopnja odzivnosti in natančnosti upravljanja, ki jo boste občutili pri vsakem obratu, pri vsakem potisku. Kakovostna izdelava in končna prilagoditev zagotavljata, da se lahko prilega potrebam in ambicijam osebe, ki ga uporablja.

Redefiniran slog in vrhunski dizajn Rogue2 je popolno ravnovesje zmogljivosti, funkcionalnosti in samoizražanja. Vsak element vozička je razvit tako, da ustreza vsakemu življenjskemu slogu in je izboljšan, da vam zagotovi optimalno izkušnjo, kamor koli greste.

Nove možnosti okvirja

Med drugimi možnostmi ponuja Roge2 dva dizajna okvirja. Klasičen Y-okvir in V-okvir. Zdaj lahko izberete tistega, ki je najboljši za vas!

 

Izjemno lahek

S transportno težo 4,81 kg je Rogue2 je neverjetno lahek visoko zmogljiv invalidski voziček. Prevzela vas bo stopnja odzivnosti in natančnosti. Rogue2 se premika z vami okoli vsakega vogala in čez vsako ulico z minimalnim naporom.

 

Nov dizajn

Nosilec vilice je oblikovan tako, da vas pripeljejo čim bližje mestu, kamor ste namenjeni, in temu, kar potrebujete. Na voljo z optimiziranim položajem za zmanjšanje odtisa vozička ali razširjenim položajem, ki poveča stabilnost.
Intuitivni sistem za nastavitev kota vilice olajša doseganje popolne poravnave pri katerem koli kotu sedeža, medtem ko komponente, odporne proti koroziji, ščitijo vaš voziček pred vremenskimi vplivi.

 

Nov mehanizem naslonjala

Ergonomski zaklep naslonjala za hrbet lahko aktivirate z eno roko in vam omogoča, da pustite stranske ščitnike na vozičku, ko zložite naslonjalo, zaradi česar je prenos lažji kot kdajkoli prej!

 

 

Sprostitveni položaji

Nov mehanizem naslonjala zdaj omogoča več položajev za sprostitev. Pojdite iz izbranega kota hrbta v položaj za sproščanje +4° ali +9°, ki zagotavlja ravno toliko nagiba, da si lahko prilagodite oblačila ali se preprosto sprostite.

 

Maxx Performance platišče

Maxx Performance je serijsko platišče, ki ponuja zmogljivost in slog brez visoke cene. Odlikuje ga osemnajst radialnih naper in pesto z visokim robom, kar daje platišču večjo togost za bolj odzivno in bolj učinkovito vožnjo. Povečana stopnja odzivnosti v kombinaciji z lahkim dizajnom daje uporabniku največ od vsakega potiska. Platišče je izdelano iz aluminija serije 6061, radialno razporejenimi jeklenimi naperami in črnim zaključkom. To daje platišču videz in občutek, ki je vse prej kot standarden.